BAHÇELİ: ?GAZİLERİMİZE VEFA BORCUMUZ ÖDENECEKTİR´

Bahçeli: ?Gazilerimize vefa borcumuz ödenecektir´

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: TBMM´nin 1 Ekim´de açılmasıyla birlikte üzerimize düşen sorumluluk tam ve eksiksiz yerine getirilecek, gazilerimize gecikmiş vefa borcumuz bihakkın ödenecektir.

BİZE EMANET: Terörle mücadele esnasında yaralanmalarına rağmen vazife malulü ve gazi sayılmayan, haklarını alamadıkları için mağduriyetler yaşayan kardeşlerimizin gittikçe derinleşen sorunlarının partiler üstü bir kavrayışla ele alınıp çözüme kavuşturulması acilen sağlanmalıdır. TBMM?nin 1 Ekim?de açılmasıyla birlikte üzerimize düşen sorumluluk tam ve eksiksiz yerine getirilecek, gazilerimize gecikmiş vefa borcumuz bihakkın ödenecektir. Gazi ve şehitlerimizin eşsiz mücadeleleriyle yazılan tarihimiz, onlara vereceğimiz destekle geleceğe uzanacaktır. Büyük ceddimiz Ertuğrul, Gazi?dir, evladı Gazi?dir, Mustafa Kemal, Gazi?dir, Türk milleti Gazi bir millettir. Gazilerimize ne yapsak yetersizdir. Onlar bize emanettir, bu kapsamda emanet zayi edilmeyecektir. Söğüt?ten çıkıp, Anadolu Türk birliğini tesis eden, oradan büyük bir cihan devleti kuran muhterem ceddimiz Ertuğrul Gazi?yi, Osman Gazi?yi, kahraman ecdadımızı ve devletimizin kurucusu aziz Atatürk?ü minnetle, hürmetle ve rahmetle yad ediyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Cenab-ı Allah hepsinden razı olsun.

RESİMLERRESİMLER